RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Влаштовував скандали і тиснув на жалість: з'явилися дані про жорстокого вбивцю українки в Німеччині

Німецький роботодавець, який вбив українку Наталію Михайлюк, влаштовував їй скандали і діставав дзвінками, а також постійно давив на жалість.

Про це розповів громадянськи чоловік убитої, передає "КП в Україні".

"Українські посередники знайшли їй роботу - гуляти з собакою годину-дві на день. Німець платив за це 10 євро на годину. Потім запропонував їй прибирати у нього за додаткову плату. А потім - жити у нього безкоштовно, відпрацьовуючи житло прибиранням і прогулянками зі псом", - розповідає Олександр.

За словами цивільного чоловіка, німець з самого початку неоднозначно ставився до вимушеної співмешканці - не давав їй спокою, чіплявся до дрібниць - мовляв, не так прибрала, діставав дзвінками і повідомленнями, коли йшла на роботу.

"А ввечері влаштовував скандали - чому не подзвонила, не написала ?! Мені ця ситуація відразу не сподобалася - живе одна, у якогось мужика, чомусь повинна звітувати перед ним... Хоча Наталя мені всього не розповідала - знала, що я імпульсивний, і якщо щось не так піде, то заберу її звідти", - розповідає Олександр.

Господар квартири насправді сам знімав її - у держави за 600 євро на місяць. Не працював, сидів удома, а до цього був хаусмастером - лагодив дрібні неполадки в таких же державних будинках.

У Німеччині не у всіх є своя нерухомість - за неї доводиться платити високий податок, тому люди часто вибирають таке житло. Отримуючи тисячу євро або більше допомоги, німець не бідував, мав своє авто. Тиснув на жалість - пару років тому лежав у комі, побили араби.

В кінці червня, через місяць роботи, за наполяганням Олександра, Наталя збиралася додому - таку умову поставив улюблений: щоб до кінця першого місяця повернулася. Але 30 червня вона подзвонила - не приїде. Повідомила, що господар нібито потрапив до лікарні з інсультом. У квартирі залишається собака, вона її залишати не хоче - буде чекати, поки його випишуть.

Незабаром з'ясувалося, що роботодавець просто вкрав у Наталії її закордонний паспорт.

"А цей дід, може бути, закохався, намалював собі якісь мультики і вірив в них... Щоб не поїхала - вкрав паспорт", - поділився коханий дівчини.

Детально про вбивство українки в Німеччині читайте в матеріалі "Апострофа": Жорстоке вбивство українки в Німеччині: всі подробиці трагедії з Наталією Михайлюк.