RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Відомий російський актор влучно потролив Путіна на Новий рік: в мережі ажіотаж, відео

Російський актор Микита Кукушкін записав пародію на новорічне звернення президента Росії і підірвав соцмережі.

Ролик розмістили на телеканалі "Дощ" в YouTube.

Актор назвав відео досить інтригуюче: "Новорічне звернення непрезидента Непутіна Неволодимира Неволодимировича".

Добре передаючи манеру промови Путіна, актор в своєму монолозі повідав глядачам наступне.

"Поруч з вами - ваші рідні та близькі. А поруч зі мною - нікого. Я літній чоловік, мені 67 років. Я стою на вулиці один. Ну і що, що біля Кремля? Справа в тому, що я - його двійник. Ви звикли думати, що президент вирішує все: від введення військ до Сирії до прокладання водопроводу в Якутії. Чи впоралася б з усім цим одна людина? Ні. А я справляюся. І це тому, що нас - багато ", - сказав Кукушкін в образі російського президента.

Кукушкін у вигляді Путіна так само додав, що Росією зараз керують 50 двійників президента. Провів він і історичні паралелі.

"Адже, якщо в 2-х почнемо репресії, то до 37-му році тільки розкочегаримося. А зупинитися зможемо тільки в 90-х, та й то ненадовго", - сказав актор, натякаючи на поліцейський режим в Росії і репресії Миколи Єжова в 1937 -1938 роках.

Нагадаємо, що в Росії регулярно то спалахують, то знову затихають скандали, присвячені двійникам Володимира Путіна. Порівнюють фотографії президента різних років і говорять про те що, або пластичні операції змінили Путіна до невпізнання, або країною керує зовсім інша людина. Кілька разів публікували фото, де Путін, нібито, одночасно був присутній на громадських заходах в двох місцях одночасно. А в 2019 році колишня дружина російського президента Людмила Путіна в інтерв'ю німецьким журналістам заявила, що її чоловіка вбили багато років назад і країною зараз керують кілька двійників.

Ролик Кукушкіна викликав бурю схвалення серед користувачів соцмереж.

"Випадково втратили оригінал".

"Відмінно. 50 двійників - все правда".

"Дуже сміливо і проникливо".

Як раніше вже повідомляв "Апостроф", у місті Волжськ республіки Марій Ел (РФ) новорічний виступ казкового персонажа Діда Мороза перетворилося на масову бійку.