RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Довелося поміняти курс: спливли несподівані дані про рейс з українцями з Китаю, фото

Літак з евакуйованими українцями з китайського охопленого коронавірусом Уханя змінив курс і розвернувся в небі над Харківською областю.

Про це повідомляє видання "Depo.Харьков".

Згідно з відкритими даними, літак авіакомпанії SkyUp, який вночі вилетів з Уханю, залетів на територію України з півдня. Незважаючи на те, що пунктом посадки значиться Бориспіль, літак різко змінив курс і розвернувся в напрямку Харкова.

Однак вже о 07:40 в небі над Харківською областю судно змінило ще раз курс і полетіло в напрямку Дніпра.

Зараз, за даними харківської журналістки Тетяни Доцяк, в аеропорту Харкова знаходяться близько 10 автобусів рятувальної служби і три автомобілі "швидкої".

Як пишуть в Telegram-каналі PavlovskyNews, спецборт з українцями за 40 хвилин намотав вже 10 кіл між Дніпром, Полтавою і Харковом.

мережах обговорюють дві версії чому це відбувається. Густий туман і надлишок пального (літак може бути занадто важким для посадки)", - пишуть в інтернеті.

Однак літак чекають в аеропорту "Бориспіль". Там зібралися журналісти і рятувальники ДСНС. Також про прибуття літака свідчать дані на табло.

той же час, на в'їзді в село Нові Санжари Полтавської області почали з'їжджатися автобуси нацгвардії. Може підтвердиться варіант розміщення людей в місцевому санаторії", - написали в Telegram-каналі.

Відзначимо, що дана інформація суперечлива. Поки точний напрямок літака невідомий.

Як повідомляв "Апостроф", чотири місця дислокації, де розмістять українців з китайського Уханю - центру поширення коронавіруса, засекретили через реакцію громадськості.