RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Серйозно хворий: журналісти виявили дивні речі на фото Кім Чен Ина

Лідер КНДР Кім Чен Ин дуже змінився, що помітили журналісти на фото.

Про це повідомляє видання 38 North.

ЗМІ вивчили знімки глави Північної Кореї і припустили, що у нього є ряд захворювань. Відзначають, що вони розвинулися внаслідок зайвої ваги і постійного куріння.

У 2018 року дружина диктатора Лі Сіль Чжу говорила, що Чен Ин багато курить: "Я весь час прошу його кинути, але він мене не слухає".

Також відомо, що у глави КНДР погана спадковість. Його батько і дід померли через проблеми з серцем. При цьому раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Чен Ин переніс операцію на серці.

Проблеми зі здоров'ям у нього трапилися в результаті надмірної ваги. З чуток, Кім Чен Ин страждає від діабету, підвищеного кров'яного тиску і високого рівня холестерину.

Крім того, через можливу невралгію у глави Північної Кореї може бути фокальна дистонія. Про це свідчить дивне положення його лівої руки. Дана хвороба викликає мимовільні рухи, судоми і болі. Дистонія часто призводить до перекосу ураженої частини тіла, чим може пояснюватися дивне положення руки Чен Ина

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися нові подробиці про "зникнення" лідера КНДР Кім Чен Ина, якого востаннє на публіці бачили 11 квітня. За даними азіатської преси, супутникові знімки зафіксували переміщення прогулянкових катерів, якими часто користувався глава держави.