RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Кім Чен Ин повернувся і закурив: відео з "воскреслим" лідером КНДР

Лідер КНДР Кім Чен Ин вперше за 20 днів з'явився на публіці, оприлюднено відео з його участю, зняте на церемонії завершення будівництва заводу з виробництва добрив в місті Сунчхон поблизу Пхеньяну 1 травня.

У суботу, 2 травня, офіційний друкований орган правлячої в КНДР Трудової партії Кореї Нодон сінмун оприлюднив знімки з Кім Чен Ином, зроблені також на церемонії завершення будівництва заводу з виробництва добрив. На деяких фотографіях Кім Чен Ин зображений на тлі плаката, на якому видно дату - перший травня 2020 року.

Відзначимо, Кім Чен Ин не з'являвся на публіці з 11 квітня, він зник незабаром після того, як переніс операцію на серці.

Разом з тим, за даними азіатської преси, супутникові знімки зафіксували переміщення прогулянкових катерів, якими часто користувався глава КНДР. Журналісти вважають, що це може говорити про те, що Кім Чен Ин був на острові Вонсан на східному узбережжі країни, де розташована його вілла.

Як повідомляв "Апостроф", ЗМІ вивчили знімки голови Північної Кореї і припустили, що у нього є ряд захворювань. Відзначають, що вони розвинулися внаслідок зайвої ваги і постійного куріння.