RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Чіпування людства під виглядом вакцинації: Білл Гейтс відповів на марення конспірологів

Засновника Microsoft, мільярдера Білла Гейтса турбують плітки, які породжені популярною в США конспірологічною теорією про те, що він має намір чіпувати людей під виглядом вакцинації від COVID-19.

Про це він зазначив під час інтерв'ю ВВС.

Прихильники конспірологічної теорії стверджують, що Білл Гейтс хоче під виглядом вакцинації від коронавірусу вживити чіпи мільярдам людей, щоб контролювати чисельність населення планети. У цю гіпотезу, за даними опитування Yahoo News, вірять 28% американців.

Підставою для її виникнення стало те, що найбільший в світі благодійний фонд, яким керує Білл Гейтс, має намір протягом п'яти років направити 1,6 мільярда доларів Глобальному альянсу з вакцин та імунізації (GAVI), щоб забезпечити найбідніші країни світу життєво важливими вакцинами.

У розмові з ВВС Білл Гейтс підкреслив, що його метою є допомога у формуванні групового імунітету від коронавірусу, щоб близько 80% населення планети було вакциновано.

"Якщо вони будуть думати, що це афера, або що вакцини шкідливі, і люди не захочуть вакцинації, то хвороба продовжить вбивати людей. Так що мене трохи турбує існування всіх цих божевільних ідей", - заявив Гейтс.

Білл Гейтс також додав, що ніколи не займався речами на кшталт мікрочіпів.

"Дуже важко заперечувати таке, тому що це так нерозумно або дивно", - цитує його слова Business Insider.

Детальніше про конспірологічних версій появи коронавируса в світі читайте в матеріалі "Апострофа": У всьому винні Білл Гейтс, метеорити і мобільний зв'язок: чому світ хворіє коронавірусом