RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Помер онук Елвіса Преслі Бенджамін Кеу. Йому було всього 27 років

У неділю, 12 липня, у власному будинку в місті Калабасасі (Каліфорнія, США) було знайдено мертвим онука зірки рок-н-ролу Елвіса Преслі - 27-річного Бенджаміна Кеу.

Про це повідомляє британське видання Daily Mail.

У поліції повідомили, що отримали виклик від рятувальних служб приблизно о 6:30 ранку. На місці події було виявлено власника будинку з "одним вогнепальним пораненням у верхній частині тулуба".

Бенджамін Кеу був сином Лізи Марії - єдиної дитини суперзірки Елвіса Преслі. Її мама Прісцилла вийшла заміж за Елвіса в 1967 році, але вони розлучилися через шість років.

Раніше Ліза Марія говорила про подібність сина з Елвісом, називаючи їх схожість "дивною". У 2015 році Бенджамін опублікував в Instagram фотографію одягу Елвіса, який він купив на аукціоні.

"Сьогодні я купив шматок дідуся у колекціонера. Він носив його в 1974 році. Тепер я відчуваю себе до нього набагато ближчим", - написав він у пості в соцмережі.

Ліза Марі і Бенджамін були настільки близькі, що в 2009 році мати і син зробили собі однакові татуювання. У 2012 році вона написала пісню Storm And Grace про свого сина.

Бенджамін Кеу також займався музикою, але при цьому завжди підкреслював, що це зовсім не те, що грав Елвіс.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в ніч на понеділок, 6 липня, в одній з лікарень Рима помер знаменитий італійський композитор, двічі лауреат премії "Оскар" Енніо Морріконе.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ
Теги: