RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Лукашенко назвав протестуючих гарматним м'ясом і закликав не висовуватися на вулиці

Президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав протестуючих "гарматним м'ясом".

Про це повідомляє БЕЛТА.

На сьогоднішній нараді з членами Ради безпеки Олександр Лукашенко звернувся до людей.

"Та не висувайтеся ви зараз на вулиці! Зрозумійте, що вас і наших дітей використовують, як гарматне м'ясо! Сьогодні вже понаїхали сюди з Польщі, Голландії, України, з цієї відкритої Росії, Навального і так далі і тому подібне. Уже агресія почалася проти країни" , - сказав президент.

Він підкреслив, що якщо зараз не діяти, то потім обстановку вже не стабілізувати.

"Скажіть, а як військовій людині діяти? Мені що робити в цій ситуації? Ви хочете, щоб я сидів і чекав, поки Мінськ вгору перевернуть? Так ми потім не стабілізуємо обстановку. Тому треба зупинитися, взяти голову в руки і заспокоїтися. І дати нам навести порядок, розібратися з тими, хто приїхав сюди ", - заявив він.

"В черговий раз ми з вами повертаємося до питань положення навіть не в Білорусі, а в столиці - в Мінську. Не скажу, що катастрофа якась або аж надто перенапружена ситуація, але проблем вистачає і питань вистачає, які необхідно вирішувати. Ми сьогодні вже абсолютно чітко бачимо, що відбувається. Бачимо сьогодні дійових осіб. Як ми і говорили, організаторами є люди з-за кордону. У перших рядах йдуть люди з кримінальним минулим, притому пристойним кримінальним минулим. Ну і наші - де діти, де не зовсім вже діти", - сказав голова Білорусі.

Як писав "Апостроф", в центрі Мінська на площі Незалежності перед Будинком уряду кілька тисяч учасників мирної ходи влаштували "обнімашкі" з силовиками.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ
Теги: