RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Кім Чен Ин може знаходитися в комі - екс-помічник президента Південної Кореї

Лідер КНДР Кім Чен Ин знаходиться в комі, в яку він впав через кілька днів після того, як передав деякі повноваження своїй молодшій сестрі і найближчому оточенню.

Таку заяву зробив помічник покійного президента Південної Кореї Кім Де Чжун, передає Mirror.

Кім Де Чжун заявив, що лідер КНДР знаходиться в комі, що "може означати катастрофу для країни".

"Повна структура наступності не сформована, тому Кім Е Чжон висувається на перший план, оскільки вакуум не може підтримуватися протягом тривалого періоду", - стверджує він.

Кілька днів тому Національна розвідувальна служба Південної Кореї (NIS) оголосила, що Кім Чен Ин, як і раніше, буде "мати абсолютну владу", але поступово передасть свої повноваження Кім Е Чжон. Причиною такого кроку з боку диктатора назвали "зняття стресу".

Про дивний стан здоров'я 36-річного Кім Чен Ина заговорили навесні, в цьому році його бачили на публіці лише кілька разів, що породило чутки про те, що він міг померти. Вважалося, що "невдала" операція на серці для установки стента могла завдати непоправної шкоди його здоров'ю.

Однак чутки про смерть лідера КНДР були спростовані, коли Кім Чен Ина побачили на церемонії відкриття заводу з виробництва добрив в Сухоні.

Якщо Кім Чен Ин більше не зможе керувати державою, це може обернутися катастрофою для його народу.

Кріс Мікул, експерт з Північної Кореї, автор книги "Мої улюблені диктатори", заявив, що Кім Чен Ин, можливо, є "найбільш доброзичливим" лідером, незважаючи на те, що він "жорстокий диктатор".

За його словами, коли Кім Чен Ин навчався в Швейцарії разом з іноземними студентами, у нього з'явилася любов до баскетболу і відеоігор. Диктатор проявляв "деяку турботу про добробут громадян": він влаштовував безкоштовні концерти для городян, в тому числі за участю персонажів Діснея.

Як повідомляв "Апостроф", в травні лідер КНДР Кім Чен Ин зник більш ніж на 20 днів. Під час його першої появи помітили підтвердження того, що у північнокорейського лідера все ж були проблеми зі здоров'ям.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ
Теги: