RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Азербайджан звинуватив Вірменію у використанні заборонених боєприпасів, з'явилася відповідь: фото

Азербайджан і Вірменія звинувачують один одного у використанні небезпечної зброї в Нагірному Карабасі та обстрілах територій, незважаючи на те, що вони домовилися про перемир'я .

Про це повідомляє Day.Az

"ЗС Вірменії обстріляли територію Тертерського району Азербайджану артилерійськими снарядами, начиненими фосфором. Снаряди впали на порожню ділянку в селі Сахлебад, втрат немає", - йдеться в повідомленні.

В Азербайджані повідомили, що зараз на території здійснюються заходи по знешкодженню снарядів.


Вірменія, в свою чергу, звинувачує Азербайджан в застосуванні в Нагірному Карабасі забороненої міжнародними конвенціями зброї.

"Дослідження випущених противником снарядів показала, що це запальні боєприпаси касетного типу. Застосування цієї зброї щодо цивільного населення заборонено міжнародними конвенціями", - cообщает Sputnik Вірменія.

Як повідомляв "Апостроф", Азербайджан заявив про взяття під контроль ряду населених пунктів, Вірменія дане повідомлення поки не прокоментувала.

А 31 жовтня Азербайджан завдав масовані авіаудари по позиціях вірменської армії. За інформацією азербайджанської сторони, в результаті авіаударів загинуло багато вірменських військових.