RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

У Британії стартувала вакцинація від COVID-19 - першою щеплення отримала пенсіонерка: фото

Велика Британія першою в світі схвалила вакцину від коронавірусу компаній Pfizer і BioNTech. У країні стартувала вакцинація, першою щеплення отримала 90-річна Маргарет Кінан.

Про це повідомляє The Sun.

Маргарет, якій наступного тижня виповниться 91 рік, отримала вакцинацію в місцевій лікарні.

"Для мене велика честь бути першою людиною, вакцинованою від Covid-19, це найкращий подарунок на день народження, який я могла б побажати, бо це означає, що я нарешті можу з нетерпінням чекати на можливість провести час зі своєю сім'єю і друзями в новому році після того, як більшу частину року я була одна", - сказала жінка.

Міністр охорони здоров'я Великої Британії зазначив, що початок вакцинації проти Covid-19 означає, що є нарешті вихід з кризи з коронавірусом.

"Це був такий важкий рік для стількох людей, і, нарешті, ми знайшли свій шлях через нього - наш світ в кінці тунелю, як кажуть багато людей. Спостерігаючи за Маргарет - це здається таким простим уколом в руку, але це захистить Маргарет і людей навколо неї ", - сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше творці вакцини від коронавірусу Pfizer заявили, що наука перемагає в битві проти COVID-19.