RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Жириновський погодився замінити Трампа: наразі тільки в кіно, фото

Після того як через скандальний штурм Капітолію шанувальники комедії "Один вдома" почали видаляти з другої частини фільму епізод за участю действуещего президента США Дональда Трампа одіозний російський політик, лідер ЛДРП Володимир Жириновський запропонував свою кандидатуру для заміни.

Про це Жириновський написав у своєму акаунті в Twitter у вівторок, 12 січня.

У повідомленні лідер ЛДПР згадав, що під час зйомок другої частини фільму він відвідував Нью-Йорк зі своїми однопартійцями

"Якщо американців так лякає присутність Трампа у другій частині" Один вдома 2 ", то його роль можу виконати я", - написав у своєму твіті Жириновський і додав при цьому відповідний фотоколаж.

Нагадаємо, що Трамп з'являється в одному з епізодів фільму "Один вдома-2: Загублений в Нью-Йорку". Ці кадри було знято в готелі "Плаза", який належить Трампу, і вони були обов'язковою умовою для зйомок фільму в готелі. У цьому моменті мільярдер показує дорогу хлопчикові Кевіну Маккаллістер до лобі готелю і проводжає його здивованим поглядом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент США Дональд Трамп заявив, що засуджує своїх прихильників за штурм Капітолію 6 січня і став героєм кумедної карикатури.