RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Пентагоні визнали, що вивчали місця краху НЛО - знахідки змінюють всі уявлення

У Пентагоні офіційно визнали, що вивчали місця краху НЛО і в їх розпорядженні є аномальні об'єкти, властивості яких виходять за рамки відомих науці матеріалів.

Відповідний документ на своєму сайті UFO Explorations оприлюднив американський дослідник НЛО Ентоні Брагалья.

Понад три роки тому, ґрунтуючись на Законі про свободу інформації (FOIA), він відправив запит в Розвідувальне управління Міністерства оборони США (DIA). У ньому Брагалья вимагав надати список предметів, які зберігаються на складах підрядника Пентагону в Лас-Вегасі, штат Невада, в рамках Просунутої програми виявлення загроз в аерокосмічній сфері (AATIP).

Для того, щоб отримати відповідь, Брагальї довелося битися з представниками DIA кілька років. Він отримав інформацію, тільки пригрозивши судом.

Як випливає зі звіту, американські військові дійсно вивчали місця падіння деяких невпізнаних повітряних феноменів (UAP), як з недавніх пір офіційно називають непізнані літаючі об'єкти в США.

У їх розпорядженні є матеріали, зібрані в цих місцях. Їх дослідженням займалися фахівці Пентагону і підрядники.

Згідно з результатами вивчення матеріалів, вони демонструють неймовірні властивості, які можуть бути використані (або вже використовуються) в передових технологічних розробках. Деякі з них здатні модифікувати електромагнітне випромінювання (сповільнювати світло, вміщати більше енергії, ніж передбачається з фізичних властивостей), повністю поглинати деякі види випромінювання.

Більш докладної інформації, що стосується цих незвичайних матеріалів, Брагалья дізнатися не зміг.

Як повідомляв "Апостроф", влітку 2020 року Міністерство оборони США створило робочу групу з вивчення непізнаних літаючих об'єктів для поліпшення розуміння і отримання уявлення про природу і походження подібних феноменів.