RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

iPhone за ціною автомобіля: у Британії створили унікальний телефон, фото

Компанія Caviar, яка виробляє преміальні і розкішні телефони, представила своє нове дітище. Це iPhone 13 Pro Max під назвою Tyrannophone. Його вартість складає 6830 фунтів стерлінгів, що дорівнює 9162,44 доларів США.

Про це повідомило видання Dailymail.

Новий флагманський iPhone прикрашений зображенням голови Тиранозавра-Рексу. Один із його зубів справжній. Вік скам'янілості становить приблизно 80 мільйонів років. Саме це є головною "родзинкою" нової преміальної колекції Tera Caviar.

"Унікальний iPhone 13 Pro Tyrannophone прикрашений тривимірним зображенням голови динозавра, який вселяє страх у серця ваших конкурентів поглядом жовтого ока, зробленого з чистого бурштину", - кажуть розробники преміального iPhone.

"Хижа усмішка монстра - це не тільки елемент декору, а й елемент ексклюзивності та унікальності, адже один із зубів тиранозавра справжній!

Він містить вставку із фрагмента справжнього зуба тиранозавра, вік якого становить 80 мільйонів років”, - додали в компанії.

Tyrannophone доступний у моделі iPhone 13 Pro за ціною 6427 фунтів стерлінгів або iPhone 13 Pro max за ціною 6830 фунтів стерлінгів.

Лінійка дуже ексклюзивна. Усього таких смартфонів було створено 8 штук. Один із них уже купили.

Раніше ми також повідомляли про те, що деякий час тому Apple представила нові MacBook, AirPods і інші девайси.