RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Найдорожче розлучення в історії: шейха зобов'язали виплатити колишній дружині сотні мільйонів

Дружина, що втекла від арабського шейха Мохаммеда Аль Мактума принцеса Хайя бінт Хусейн відсудила після розлучення у свого екс-чоловіка сотні мільйонів фунтів стерлінгів.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Це найбільше в історії Великобританії врегулювання розлучення. Верховний суд Лондона зобов'язав Аль Мактума виплатити своїй дружині 554 мільйони фунтів стерлінгів. При цьому принцеса отримає із цієї суми одноразову виплату у розмірі 251 мільйон фунтів. Повідомляється, що основну частину цих грошей буде витрачено на забезпечення безпеки Хайї та двох її дітей, які були народжені у шлюбі з шейхом. Це 14-річна Джаліла та 9-річний Заїд. Їх захищатимуть від викрадення.

Крім цього шейха Дубая зобов'язали надати своїм дітям банківську гарантію на 290 мільйонів фунтів стерлінгів, що підкріплює щорічну виплату аліментів у розмірі 11 млн фунтів стерлінгів, а також поточні витрати на безпеку для них у розмірі 3 млн фунтів стерлінгів, освіту та 9,6 мільйонів фунтів - у рахунок заборгованості по забезпеченню.

Вирок було викладено на 73 сторінках. Суддя Мур при цьому завив, що колишній чоловік є загрозою для принцеси та її дітей.

Раніше ми повідомляли, на чиєму боці закон України у питаннях виплати кредиту після розлучення.