RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Естонія передала українським бійцям партію зброї: фото

Після звірств у Бучі, європейські країни не лише виганяють російських дипломатів зі своїх держав, а й продовжують допомагати Україні постачанням військової техніки. Так, Естонія передала нашій країні значну кількість зброї.

Про це повідомили у Посольство Естонії у Києві на Facebook-сторінці.

"Ще один транш військової допомоги для України.Естонія передала Україні протитанкові ракети, гаубиці, протитанкові міни, безвідкатні протитанкові гармати, автоматичну зброю, боєприпаси, одноразові гранатомети та ручні гранати", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, естонські підприємці у співпраці з державними установами та Збройними силами Естонії передали українським військовим шоломи, бронежилети, засоби зв’язку, дрони, прилади нічного бачення, лазерні далекоміри, медичні товари та одяг хімзахисту.

Також Естонія попрацювала інформаційно – вона закликала інші країни ЄС наслідувати її та надати Україні необхідне озброєння, військову та гуманітарну допомогу, політичну підтримку, а також посилити санкції проти Росії та припинити прямо чи опосередковано підтримувати економіку РФ.

Раніше ми писали, що з Європи масово виганяють путінських дипломатів.