RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Ізраїлі хамло з Росії накинулося на українку: фото та відео "героїні"

Росіянка Стасі, яка вже більше 16 років проживає в Ізраїлі накинулася на біженку з України в магазині – вона називала її мавпою та погрожувала розправою, якщо та буде поводитись так, як "українці у Європі".

Про це інформує "Обозреватель".

Так, росіянка викрикувала нецензурні слова, ображала український народ і нападала на дівчину у черзі. При цьому, на цей "театр одного актора" ніхто із присутніх не зважав.

Після знятого у супермаркеті, нападниця опублікувала відео на своїй сторінці в Instagram, після чого її сторінку в соцмережах заблокували.

Зазначається, що за кілька днів до інциденту росіянка з Ізраїлю скаржилася підписникам, що у Тель-Авіві надто багато українців. Вона обіцяла розправитись із ними, якщо випаде така нагода. Також Стасі передала слова своєї подруги, якій нібито довелося виїхати з Відня через наплив українських біженців.

"Ходять тут усі такі нахабні. Нє-нє, знайте, ті, кому я траплюсь якимось чином, то цим людям боженька надіслав покарання", – заявляла українофобка.

Потім дівчина почала розмовляти івритом. Охоронці просили її вгамуватися, проте вона не заспокоювалася.

Пізніше стало відомо, що інтернет-користувачі поскаржилися на сторінку українофобки в мережі – обліковий запис було заблоковано. Через кілька днів Стасі обзавелася новим профілем, де у неї, на момент написання новини, було лише 17 фоловерів.

Раніше ми писали, що у Швеції українка Хельга Кайда добилася покарання для агресивної російської емігрантки, яка накинулася на неї біля посольства РФ у Стокгольмі.