RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Від онкології до шизофренії: що пишуть західні ЗМІ про хвороби Путіна

Повідомлення про те, що Путін серйозно хворий публікуються у західних медіа практично щодня.

Про це повідомляє сайт "Апостроф".

Так, американське видання Newsweeк, посилаючись на джерела в розвідці, повідомило, що російський диктор, як свідчить доповідь психіатрів спецслужб США, хворий на рак. Також аналітики спецслужб вбачають ознаки хвороби Паркінсона.

Повідомляється, що американські спецслужби продовжують уважно вивчати відео з публічною появою Путіна, а також зустрічі з чиновниками, які показують на кремлівських телеканалах.

Спеціалістів із психіатрії зацікавила зустріч російського президента з головою Міноборони РФ Сергієм Шойгу ще у квітні, під час якої Путін сидів у неприродній позі близько п'яти хвилин, схопившись руками за стіл.

Психіатри та фахівці дистанційної діагностики проаналізували поведінку та рухи Путіна, підготувавши доповідь для Білого дому. У документі співробітники спецслужб дійшли висновку, що кремлівського ватажка можуть лікувати від онкології чи хвороби Паркінсона. Якщо "Паркінсон" дійсно має місце, то слід мати на увазі, що така хвороба лікується препаратами, здатними провокувати у разі тривалого прийому і великими дозами - шизофренію.

Дані, представлені Newsweeк, далеко не перші відомості такого роду. Раніше журналісти видання повідомляли, що за даними трьох керівників американської розвідки, у квітні російський президент пройшов курс лікування від прогресуючого раку.

Дані про те, що у російського президента серйозні проблеми зі здоров'ям також отримали редакції інших американських і британських видань: New York Post, New Lines Magazine, Daily M ail і The Sun.

"Звичайно, диму без вогню не буває. Численні джерела зазначають, що Путін нездоровий. Частина інформації (наприклад, проблеми зі спиною) підтвердилася, а онкологічні проблеми – на рівні версій. Політична причина, чому саме зараз йде такий потік публікацій у західних ЗМІ щодо здоров'я Путіна – подати сигнал російським елітам, занести "вірус невпевненості", щоб вони замислилися: Путін не вічний, слід уже зараз планувати своє майбутнє на випадок його звільнення з поста", - розповів голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

Більше читайте у матеріалі - Чим насправді хворий Путін: що кажуть лікарі.

Як повідомляв "Апостроф", за інформацією ізраїльського журналіста Марка Котлярського, у Володимира Путіна діагностували рак підшлункової залози, жити йому залишилося недовго. Діагноз підтвердили кремлівські лікарі. Хвороба "настільки сильно прогресує", що операція якщо і продовжить життя Путіну, то ненадовго - йдеться максимум про три-чотири місяці.