RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Вважає себе "Богом": у Росії озвучили незвичайний діагноз у Путіна

У російського диктатора Володимира Путіна, якому приписують чимало смертельних захворювань, "політична кесонна хвороба", від якої у нього "закипає" мозок.

Про це в інтерв'ю Дмитру Гордону розповів колишній російський віце-прем'єр-міністр Михайло Полторанін.

"Усі кажуть - ось Путін скоро помре. Та не помре він, ще вас переживе. Він же стежить за своїм здоров'ям. Але у нього політична кесонна хвороба. Як і у багатьох керівників. У них закипає не кров, а мізки. Коли це відбувається, їм здається, що вони боги. І вони заражають цією хворобою людей навколо себе, як", – розповів він.

За словами Полтораніна, у Росії на вищих посадах сьогодні перебувають люди, які цього не варті. Політична еліта РФ сьогодні – справжнє божевілля.

"Один за одним: "Давайте позбавимо незалежності Литву", "Ні, давайте Латвію", "Ні, давайте вдаримо по Фінляндії" і так далі. Вони знають, що їх ніхто не обсмикне. Було б у РФ нормальне суспільство - вони й у влада не пройшли б. Це ж негативний відбір. На вищі щаблі піднялося саме барахло", - резюмував колишній віце-прем'єр-міністр РФ.

Раніше повідомлялося про те, чому у Путіна "місяцеподібне обличчя" . Лікар пояснив, про що свідчать постійні зміни на обличчі диктатора.