RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Налякали "бавовна" та ефект "лінзи"? Заради онука Путіна перегони на картах перенесли з Криму до Чечні

Всеросійські змагання з картингу, в яких бере участь онук кремлівського диктатора Володимира Путіна, довелося перенести з тимчасово окупованого Криму через вибухи. "Бавовна" не на жарт злякала як мешканців півострова, так і московське керівництво.

Про це розповідає Newsweek.

Триденний чемпіонат РФ з картингу мав розпочатися 9 вересня у Євпаторії, але його вирішили перенести до столиці Чечні, міста Грозного.

Нове місце вказали на сайті організатора гонки Karting Russia.

Цікаво, що серед учасників перегонів на картинзі — 10-річний Роман Фаассен, якого називають сином старшої доньки Путіна Марії Воронцової. У 2008 році вона вийшла заміж за голландського бізнесмена Йоріта Фаассена, хоча в 2022 році повідомлялося, що вони, швидше за все, розлучилися.

Імовірний онук кремлівського диктатора взяв участь у п'яти із шести гонок чемпіонату РФ з картингу і посідає 28-е місце у загальному заліку.

Разом із Романом у чемпіонаті з картингу у класі "міні" має брати участь ще одна "важлива" дитина, Сергій Мазепін. За даними ЗМІ, це син учасника списку Forbes, члена ради директорів "Уралхіму" Дмитра Мазепіна.

Нагадаємо, раніше Путін розповів про своїх онуків, але деталями ділитися не став.