RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Після масштабного удару по Україні в РФ заговорили про можливість переговорів

У Росії відреагували на масований ракетний удар по Україні в понеділок, 10 жовтня, і заявили про можливість проведення переговорів.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Повідомляється, що прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков відмовився коментувати ситуацію, переадресувавши всі питання до Міноборони РФ. Однак додав, що "основні моменти так званої "спеціальної військової операції" не можуть здійснюватись без доповіді Путіну".

Крім цього, Пєсков заявив, що питання про можливість переговорів Росії зі США, Францією, Німеччиною та Великобританією щодо України може бути обговорено з президентом Туреччини Ердоганом в Астані. Але РФ поки що не отримувала пропозицій із цього питання.

Також відомо, що Путін розпочав оперативне засідання Ради безпеки РФ. При цьому Пєсков заявив, що "ніяких рішень про переформатування СВО" не приймалося.

Як раніше повідомляв "Апостроф", у мережі почали поширюватися фейки про нібито напад Білорусі на північ України на тлі новини щодо договору російського диктатора Путіна та його "колеги" Лукашенка про розгортання спільного регіонального угруповання.