RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Окупанти, які воювали в Україні, вбивають людей на батьківщині: у Росії почали виносити вироки

Суди в Російській Федерації почали виносити вироки російським окупантам, які вчинили вбивство після повернення з війни в Україні.

Про це повідомляє російська "Медіазона".

Читайте також: Алкобатальйони у дії': п'яні мобілізовані росіяни показали себе у всій "красі" на камеру, відео

Повідомляється, що Курський гарнізонний військовий суд у жовтні минулого року засудив до восьми років колонії суворого режиму російського окупанта Сергія Коршунова, якого визнали винним в умисному вбивстві. Росіянин випивав у себе вдома з товаришем по службі та зарізав його, коли той назвав свою дружину ім'ям дружини Коршунова.

Також російські ЗМІ звернули увагу на ще одну схожу справу. У Можгінському районному суді Удмуртії розглядають ще одну справу про вбивство проти Сергія Батуєва, який воював в Україні. Через два місяці після повернення з України він пив у гаражі зі знайомим і під час сварки вистрілив йому в голову з пневматичної гвинтівки. Він також душив знайомого, після чого сховав тіло у лісі, бо планував у майбутньому згодувати його свиням.

Загалом у базі військових судів вдалося знайти 33 справи за статтею про умисне вбивство, що надійшли після початку повномасштабної війни, розв'язаної окупантами у лютому 2022 року. Участь у війні суди часто вважають "пом'якшувальною обставиною".

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що до російської армії активно набирають карних злочинців, забираючи їх прямо з місць ув'язнення.