RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Алкобатальйони в дії": п'яні мобілізовані росіяни показали себе у всій "красі" на камеру, відео

У Росії оголосили так звану "часткову" мобілізацію населення на повномасштабну війну проти України, аби поповнити ресурси після рекордних втрат. Перші "алкобатальйони" мобілізованих уже вирушили в дорогу.

Відео з п'яними мобілізованими росіянами опублікували в телеграм-каналах.

Росіяни перед тим, як "віддати борг Батьківщині", вирішили спочатку віддати дань традиціям - напитися до свинячого вереску. Майбутні російські окупанти зібрали свої пожитки, але навіть не змогли спокійно завантажитися в автобус - почали з'ясовувати стосунки кулаками. Однак бійка була не ефектною, адже росіяни не змогли навіть утриматися на ногах.

Читайте також: Задушити самого себе: коли мобілізація доб'є Росію

Ще одну частину мобілізованих росіян посадили в літак для відправки на повномасштабну війну. Імовірно, вони неправильно зрозуміли свої обов'язки й почали воювати ще на борту літака, певно, з'ясовуючи, хто першим з них стане "гарматним м'ясом" і відправиться додому в чорному пакеті.

Як відомо, росіяни й алкоголізм не можуть існувати одне без одного, тому навіть на військові навчання майбутні окупанти зібрали "тривожну валізку" - ящик з пивом.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Росії продовжується масова істерика через мобілізацію. Громадяни РФ мріють, щоб їх депортували в країну походження, але не забрали на роль "гарматного м'яса" на війну.