RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Цар" уже не той: психолог порівняв кадри із двійниками Путіна

Ті "путини", які зараз "світяться" перед камерами в РФ, - це не той Путін, який прийшов до влади на початку XXI століття.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів психолог Дмитро Попов.

Читайте також: До Лукашенка їздив двійник Путіна: російський розвідник навів доказ

"Ті "путіни", які зараз світяться перед камерами, на мій погляд, я можу це довести за допомогою геометрії обличчя, – це не оригінали. Два відео (зі звернення до федеральних зборів та відео, де путін проголошував про початок "спецоперації", – "Апостроф") – це одна й та сама людина. Під час виступу в "Лужниках" – інша. Але людина, яка проводила радбез російської федерації напередодні вторгнення, – саме ця людина і є той "бункерний". - поділився Попов.

Путін на Федеральних зборах 21 лютого 2023 року Фото: з відкритих джерел

Путін оголошує війну Україні 24 лютого 2022 року Фото: з відкритих джерел

Путін у "Лужниках" 22 лютого 2023 року Фото: з відкритих джерел

"Але я не впевнений, що це дійсно той путін, який прийшов до влади на початку XXI століття. Чому? Дуже і дуже велика різниця по обличчю. А той "бункерний", який зараз вважається керівником Росії, – останнього разу я його бачив, коли Шойгу доповідав йому про взяття Маріуполя перед камерами. Після цього я вже його не бачив. Все це двійники. Ось той двійник, який був на трибуні на федеральних зборах, – це двійник, який найчастіше зараз зʼявляється перед моніторами. Але можна і його певним чином проаналізувати, тому що він також є зрізом, можливо, психології керівників Російської Федерації. , - розповів психолог.

Більше читайте у матеріалі: Був мачо, а став …: на що перетворився Путін за останній рік війни.