RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

Росія заявила про атаку на корабель Чорноморського флоту: що сталося насправді

Міноборони Російської Федерації стверджує, що один із кораблів Чорноморського флоту атакували морські безпілотники. Це нібито сталося за 300 кілометрів від тимчасово окупованого Севастополя.

Про це повідомили у російському відомстві.

Читайте також: Росіяни плачуть: безпілотники атакували корабель "Іван Хурс"

За інформацією окупантів, близько 1:30 ночі корабель відбив атаку шести морських безпілотників. У РФ звинуватили в атаці Україну, але Київ не коментував цю інформацію.

"Постраждалих немає. Корабель пошкоджень не отримав. Корабель "Приазов'я" Чорноморського флоту продовжує виконання поставлених завдань", - повідомили військові країни-окупанта.

Там також додали, що стратегічний безпілотник Сполучених Штатів Америки вів розвідку у Чорному морі під час спроби атакувати корабель Чорноморського флоту окупантів.

Зазначимо, що російський корабель "Приазов'я" стежив за безпекою газопроводів "Турецький потік" та "Блакитний потік" у Чорному морі.

Нагадаємо, перед повномасштабним вторгненням російське судно "Іван Хурс" вело розвідку на відстані 40 км від узбережжя Одеси у винятковій морській економічній зоні України.

  • Вас також може зацікавити:

"Москва" на дні: рік тому було потоплено "російський військовий корабель"

Новий флот дронів в Україні: що сказав Зеленський у зверненні до нації

Як показали себе дрони-камікадзе в боротьбі з флотом