RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Туреччину накрили потужні зливи: є загиблі, негода тільки посилюється, фото і відео

Потужна злива у Туреччині стала причиною затоплення будинків у районах Арнавуткей, Башакшехір і Кючукчекмедже. Деякі вулиці стали більше схожими на озеро, транспортні засоби опинилися під водою, а також є загиблі та зниклі безвісти.

Про це повідомляє "CNN Turk".

Повідомлення про негоду з'явилися увечері 5 вересня. За словами губернатора Стамбула Давута Ґюля, сильний дощ у вищезазначений районах не вщухає. Він закликав громадян бути обережними, дотримуватися правил безпеки та за можливості не виходити на вулицю.

Читайте також: Жодних перспектив миру: Ердоган зробив нову заяву після зустрічі з Путіним

Він наголосив, що в Башакшехірі загинула людина, яка потрапила під паводкові води, і що роботи в затоплених районах безперервно тривають. Пізніше стало відомо, що кількість загиблих зросла до трьох. Також тривають пошуки трьох осіб зниклих безвісти.

За останніми оцінками синоптиків мінлива і дуже хмарна погода очікується в північній та західній частинах Туреччини, на півдні і сході Мармурового моря, Північного Егейського моря, центрального і східного узбережжя Чорного моря, Дюздже, Болу, Карабюк , в околицях Сінопу та на південь від міста Едірне. Очікується, що в прибережних районах Киркларелі пройдуть короткочасні зливи та грози, а в інших місцях буде менш хмарно та ясно.

Раніше ми писали, що у Туреччині спалахнув скандал через росіян.

  • Вас може зацікавити:

У Туреччині в нічному небі помітили метеорит: момент падіння зняли на відео

"Турція" і "Германія": як назвати країни правильно українською, щоб не потрапити в халепу

Пробув за бортом майже добу: у Туреччині врятували моряка з України, відео