RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Загинули всі 14 людей: в Бразилії розбився літак з туристами, відео

У суботу ввечері, 16 вересня, в Бразилії в північному штаті Амазонас у провінції Барселуш впав чартерний літак із туристами. Внаслідок катастрофи загинули 14 людей.

Про це повідомляє CNN.

Читайте також: Авіакатастрофа на Житомирщині: стали відомі нові деталі загибелі пілотів

Катастрофа сталася, коли літак Embraer Bandeirante йшов на посадку, в цей час у літаку перебували 12 туристів, пілот і другий пілот.

За даними цивільної оборони Бразилії, внаслідок катастрофи не вижив ніхто . Офіційні особи не повідомляють подробиць національності загиблих.

"Я глибоко жалкую про загибель 12 пасажирів і двох членів екіпажу, які стали жертвами авіакатастрофи в Барселуші в суботу. Наші команди працювали з самого початку, щоб надати необхідну підтримку. Я висловлюю співчуття та молитви їхнім сім'ям та друзям", - заявив губернатор штату Амазонас Вілсон Ліма.


За інформацією місцевих ЗМІ, пасажири прямували на аматорську риболовлю, а аварія могла статися через погану погоду – в цей час сильний дощ.

За інформацією Військово-повітряних сил Бразилії (FAB), слідчі з Центру розслідування та запобігання нещасним випадкам (CENIPA) були викликані для початку розслідування причин аварії літака.

Авіакомпанія Manaus Aerotaxi оприлюднила заяву про початок розслідування, але поки не надала подробиць авіакатастрофи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що 12 вересня, при виконанні планового навчально-тренувального польоту у Волгоградській області зазнав аварії літак Су-24.

Вас також може зацікавити:

Вже офіційно: у Росії зробили заяву про катастрофу літака Пригожина

Просто над будинками, але жодного не зачепили: нові подробиці авіакатастрофи на Житомирщині

Загибель керівництва МВС у Броварах: суд оголосив вирок чиновникам ДСНС