RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Одна з цілей - будівля МВС: кадри нічних ударів ізраїльської армії по Газі

У ніч на 8 жовтня ізраїльська армія (ЦАХАЛ) завдавала ударів по Сектору Гази, влучивши також у мечеть і в будівлю МВС бойовиків ХАМАС, де був офіс одного з лідерів терористів, які атакували тисячами ракет Ізраїль 7 жовтня.

Про це повідомили у Збройних Силах Ізраїлю у Telegram.

Читайте також: Армія Ізраїлю завдає потужних ударів по цілях у Секторі Гази: фото та відео

"Винищувачі ЦАХАЛ завдали авіаударів по двох об'єктах військової інфраструктури, розташованим у мечетях, які використовувалися терористичною організацією ХАМАС у Секторі Гази для атак проти Ізраїлю", - йдеться у повідомленні.

Також авіація завдала ударів по польових штабах та оперативному командному центру ХАМАС разом з оперативним командним постом радикального угрупування "Ісламський джихад".

Крім того, ізраїльський військовий оглядач Abu Ali Express із посиланням на джерела в Газі зазначив, що ЦАХАЛ вдарив по будівлі міністерства внутрішніх справ ХАМАС біля стадіону "Палестина". Там був офіс одного з лідерів бойовиків Ях'ї Сінвара.

Після 5:00 ранку 8 жовтня Збройні Сили Ізраїлю знову атакували цілі у центрі Сектору Газа. За даними палестинських джерел, повністю зруйновано "вежу Уатан", будинок одного з лідерів ХАМАСу Махмуда аз-Захара та будівлю "Матар" на вулиці Салах ад-Дін.

Пізніше було атаковано об'єкт у районі Ан-Наср у Рафаху, на півдні Гази, "будинок родини Мурсі" на вулиці Ас-Сікка в Джабалії, на півночі Гази, а на заході міста зруйновано "вежу Аль-Аклук" в районі Ан-Наср.

Нагадаємо, ближче до ночі 7 жовтня ізраїльська армія відновила контроль над більшістю південних населених пунктів, які раніше захопили терористи із Сектору Гази.

  • Вас може зацікавити:

"Ваша сестра в пеклі": з'явилося моторошне відео з ізраїльською сім'єю, взятою ХАМАС у заручники

В Ізраїлі могла загинути українка: Зеленський повідомив деталі, відео

Нетаньягу пообіцяв влаштувати "судний день" ХАМАС: що відомо