RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

"Ваша сестра в пеклі": з'явилося моторошне відео з ізраїльською сім'єю, узятою ХАМАС у заручники

У мережі з'явилося відео ізраїльської родини з дітьми, яка перебуває у заручниках у бойовиків ХАМАС, які масово атакували Ізраїль 7 жовтня. Старшу сестру дітей убили у сусідній кімнаті, а хату захопили. Водночас терористи заявили, що набрали достатньо заручників для обміну.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Голос Ізраїлю".

Читайте також: Напад ХАМАС на Ізраїль: що відомо про терористів, які керують Сектором Гази

"Сестра дітей убита лежить у сусідній кімнаті. Арабський терорист дітям: "Вашу сестру відправлено до пекла" , - йдеться у повідомленні.

На кадрах сім'я обговорює її смерть. Діти згадали у відео, що сестрі було лише 18 років. Також видно, як батьки, їхній син та дочка лягають на підлогу щоразу, коли чують звуки пострілів та вибухів.

Як заявили представники ХАМАС, вони захопили вже достатньо ізраїльських заручників для обміну палестинцями, які перебувають у в'язницях Ізраїлю.

За оцінками неурядової палестинської організації Addameer з прав ув'язнених, в ув'язненні перебуває 5 200 палестинських арабів, включно з 33 жінками та 170 неповнолітніми. У статистиці вказані затримані та засуджені за злочини у сфері безпеки.

Крім того, ізраїльський 12 канал передає, що звільнено 50 живих заручників в ізраїльському кібуці Беері, що на півдні країни та на кордоні із Сектором Гази. На даний момент триває робота з подальшої зачистки населених пунктів від терористів, що залишилися.

Нагадаємо, Ізраїль пустить у дію всю міць своєї армії, щоб знищити терористичне угруповання ХАМАС і перетворити Газу на місто руїн, заявив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху.

  • Вас може зацікавити:

Напад ХАМАС на Ізраїль: що роблять бойовики з мирними мешканцями, фото та відео

Ізраїль розпочав операцію "Залізні мечі": всі подробиці про ракетні удари з Сектора Гази та атаки ХАМАС

Море радості та зловтіхи: як в Кремлі і "Z-патріоти" відреагували на напад на Ізраїль