RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На кордоні США і Канади пролунав потужний вибух: фото, відео і всі подробиці

У середу, 22 листопада, на американсько-канадському кордоні у Ніагарському водоспаді пролунав потужний вибух, після чого його закрили.

Про це повідомляє видання Daily Record.

Читайте також: Підпали синагоги та поширення терористичних наративів: у Вірменії повідомили про антисемітські провокації

Видання пише, що спочатку пролунав гучний удар із наступним вибухом близько 11:51 за місцевим часом.

Зазначається, що екстрені служби працюють на місці події. Прилеглі райони евакуювали, оскільки ФБР координує роботу з місцевими, державними та федеральними правоохоронцями.

На кадрах, зроблених перехожими та опублікованих у соціальних мережах, видно густий дим, полум’я на тротуарі та охоплену вогнем будку охорони.

Пожежа була в зоні митної та прикордонної служби США на схід від головного пропускного пункту для транспорту.

У розмові з WGRZ-TV Майк Гюнтер сказав, що бачив авто, яке мчало до перетину з боку США, коли повернуло, щоб уникнути іншої машини, врізалося в паркан і вибухнуло.

"Раптом воно піднялося в повітря, і тоді це була вогняна куля заввишки 30 або 40 футів. Я ніколи не бачив нічого подібного", - сказав він.

Fox News, посилаючись на джерела стверджують, що інцидент був спробою теракту, і, як повідомляється, у той час у машині була вибухівка. Двоє людей, які перебували в автомобілі, загинули, а співробітник прикордонної служби отримав поранення.

Як інформує Mirror, кадри з місця події показують авто, яке в'їжджає до США з Канади через Райдужний міст у Ніагарському водоспаді перед інцидентом.

Як зазначає ABC з посиланням на джерела, правоохоронці виявили на місці події на Райдужному мосту валізу, в якій може бути вибуховий пристрій.

За їхніми даними, на мосту було виявлено "валізу або портфель". На місці працюють сапери.

Всі чотири мости між США та Канадою, включаючи міст Миру та міст Льюїстон-Квістон, закрили через інцидент з міркувань безпеки.

Раніше ми писали, що російські спецслужби причетні до терористичних актів у країнах Європи, починаючи з кінця "нульових" років.

  • Вас також може зацікавити:

Колишній військовий, який "чує голоси": що відомо про стрілку, яка влаштувала в США криваву бійню

Аеропорт Гамбурга паралізував озброєний чоловік: у заручниках його 4-річна донька, фото і подробиці

В США знайшли мертвим стрілка, який вбив і поранив понад 30 людей