RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Китаянка заповіла статки своїм котам і собакам: йдеться про мільйони доларів

У Китаї жителька міста Шанхай переписала багатомільйонні статки на домашніх улюбленців через те, що рідні діти не відвідують її.

Про це інформує South China Morning Post.

Читайте також: Заборону скасовано: тепер тварин можна брати в укриття

Як зазначається, у заповіті вказується, що після смерті жінки майже 2,8 мільйона доларів стануть власністю собак та котів.

Журналісти пояснюють, що жінка на прізвище Лю з віком занедужала, однак її трьом дітям байдуже на неї. Вони взагалі перестали відвідувати її та уникали спілкування, а останнім часом всі контакти взагалі припинились.

Китаянка залишилась з домашніми улюбленцями - котами та собаками. Через це після смерті жінки всі гроші витратять на догляд за її котами та собаками та їхніми нащадками.

Через те, що в Китаї не можна залишати кошти тваринам, грошима буде розпоряджатися місцева ветеринарна клініка, яка візьме до себе майбутніх спадкоємців.

"Ми сказали тітці Лю, що якщо її діти змінять своє ставлення до неї, вона завжди може змінити свій заповіт", – повідомили у Центрі реєстрації заповітів у Пекіні.

Нагадаємо, у Португалії помер пес Бобі, який був занесений до книги рекордів Гіннеса, адже вважався найстарішим у світі.

  • Вас також може зацікавити:

Вивезти тварину за кордон зможуть лише мільйонери: який режим діє для українців

Проживання кількох собак під одним дахом – як обійтися без конфліктів

У Києві охоронець школи не пустив дітей в укриття: як відреагували у МОН