RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Є ще двоє поранених: з’явилися деталі смертельного нападу на українських баскетболістів в Німеччині

З’явилися нові деталі жорстокого нападу на українських спортсменів на вокзалі Обергаузена у Німеччині, один з яких помер.

Про це повідомляє німецьке видання Rheinische post.

Читайте також: В Парижі терорист напав на туристів: одна людина загинула, є поранені, відео

Як пишуть журналісти, посилаючись на німецьких правоохоронців, в автобусі дорогою до Обергаузена сталася сварка між двома групами підлітків.

Після чого вже на зупинці між ними почалась сутичка. Під час неї поранення отримали двоє українських підлітків-баскетболістів. Також було поранено ще двох підлітків: 14-річного сирійця та 13-річну німкеню ліванського походження. Постраждалих госпіталізували. Проте лікарям не вдалося врятувати життя 17-річного баскетболіста Володимира Єрмакова.

"Підозрювані у нападі втекли, але невдовзі їх знайшли. Це за даними поліції, 15-річний німець-турок та 14-річний німець-грек, обидва вже мали кримінальний досвід. Щодо першого вже є ордер на арешт. Мотиви злочину поки невідомі, - пише Rheinische post.

Як зазначили у Федерації баскетболу міста Київ, перед черговим матчем на спортсменів напали з ножами на вулиці просто за те, що вони - українці.

"Вся команда провела ніч у лікарні поруч із нашими хлопцями. На превеликий жаль, лікарі не змогли врятувати Єрмакова, а Козаченко залишається в реанімації. Місцева поліція вже веде справу, на місці злочину були свідки", – повідомили у Федерації.

Раніше ми писали, що в Німеччині затримали вбивцю українського баскетболіста.

  • Вас також може зацікавити:

Закликала вбивати українців та поплатилася: власницю "російського ресторану" у Німеччині оштрафували на 10 млн євро

У Німеччині сталася пожежа у притулку для біженців: жертв уникнути не вдалося

Зайшов згідно формі: у Німеччині охоронець бару жорстоко побив бійця ЗСУ