RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

18 вересня

Всі новини

Закликала вбивати українців та поплатилася: власницю "російського ресторану" у Німеччині оштрафували на 10 млн євро

Через війну, яку російські окупанти розв'язали в Україні, європейці вже ставляться до росіян з огидою. Але деякі фанати Путіна, які проживають у ЄС, як от скандальна Олена Дірксен, ще й закликають бомбити Дрезден та вбивати українців. Але за це доводиться дорого платити.

Про це повідомляють російські Telegram-пабліки.

Читайте також: "Русскій мір" головного мозку: у столиці затримали водія Києво-Печерської лаври

Росіянка володіє рестораном російської кухні "Родіна" у Німеччині та яро ненавидить українців. Раніше неадекватну жінку розлютив мітинг наших громадян у Дрездені, після чого вона закликала російського диктатора "у Дрездені теж один раз **нути гарненько".

Але на будь-яку дію є протидія. Так, німецькі уповноважені відомства розпочали процес банкрутства її ресторану російської кухні "Родіна", а сама "руская нємка" має виплатити борг у 10 мільйонів євро.

У цей час російські ЗМІ почали ліпити з Дірксен "героїню", яку нібито "ображає Європа", а тепер і "позбавляє справи всього життя".

Фанатка Путіна розповідає, що від страхової компанії їй приходили "незрозумілі рахунки", а пізніше до її ресторану приставили кризового управителя, який і оформив процес банкрутства "заднім числом і виставив рахунок спочатку у кілька тисяч, а потім у 10 мільйонів". Допомоги в жодній інстанції шанувальниця "російського світу" не дочекалася.

Нагадаємо, раніше росіянка в Ізраїлі, накинулася на біженку з України в магазині - вона називала її мавпою і погрожувала розправою, якщо та поводитиметься так, як "українці в Європі".

Вас також може зацікавити:

Забрали дві квартири: пропагандист Газманов поскаржився на санкції у Європі

У Німеччині рашист із монтуванням напав на українського волонтера: відео

Невже не болить за Україну? Ані Лорак обурила зверненням, у якому жодного слова про війну