RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Фінал дебатів Клінтон з Трампом: в мережі вказали на сенсаційний нюанс

Український дипломат і громадський діяч Богдан Яременко вказав на цікавий аспект у третьому турі дебатів кандидатів у президенти США Хіларі Клінтон (Демократична партія) і Дональда Трампа (Республіканська партія).

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Дуже гостро Хіларі Клінтон поставила питання Росії - фактично, це звучало як звинувачення, що Дональд Трамп довіряє Путіну більше, ніж американським розвідувальним структурам, усі 17 з яких заявили, що Росія втручається у вибори в США. Модератор дискусії, якого напередодні усі вважали якщо не стовідсотково протрампівським, то вже цілком точно антиклінтонівським, був змушений "притиснути до стіни" Дональда Трампа питанням, чи довіряє він заяві американської розвідки щодо російського втручання", - написав дипломат.

"Трамп вислизнув, але відхрестився від "любові до Путіна" ("я не знаю Путіна"), принагідно звинувативши Клінтон і Обаму в тому, що Путін обхитрив їх у всьому - від ядерної зброї до Сирії. Але пізніше він повернувся таки до теми "сфальсифікованих виборів", яку з великою вірогідністю в США майстерно підкинули росіяни. Це було майже сенсаційно. Не думаю, що будь-хто з кандидатів в президенти за всю історію США натякав, що може не визнати результати виборів. В Кремлі відкоркували шампанське (контрабандою в обхід російських же санкцій завезене в Кремль по дорозі з Берліну)", - додав Богдан Яременко.

Також на третій раунд дебатів Клінтон і Трампа відреагували українські журналісти і блогери.

Як повідомляв "Апостроф", в Білому домі з гумором відзначили, що Дональд Трамп може бути схильний до вживання наркотиків.