RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Смерть путінської Росії: екс-агент КДБ дав сумний прогноз Кремлю по Трампу

Колишній радянський розвідник, а нині аналітик бізнес-розвідки Юрій Швець вважає, що Дональд Трамп не виправдає очікувань Кремля про лояльність щодо РФ.

Про це Швець розповів в інтерв'ю виданню "Гордон".

Експерт називає три кроки американського президента, які не підуть на користь Росії.

Перший – запуск проекту "щодо збільшення виробництва і експорту сланцевої нафти і газу в цілях досягнення повної енергетичної незалежності США". Другий крок, на думку Щвеця, стосується оборонної сфери. "Поганий" Обама тільки обіцяв зміцнити систему протиракетної оборони в Європі. "Хороший" (для Кремля) Трамп це зробить", - каже він. І третій крок стосується безпосередньо військового комплексу США. "Поганий" Обама скорочував збройні сили США. "Хороший" Трамп їх збільшить. Це стосується флоту, авіації, ядерної тріади. При цьому треба пам'ятати, що вже зараз військовий бюджет США приблизно в 10 разів більше російського, а в області звичайних озброєнь США випереджають РФ на ціле покоління, якщо не більше", - сказав експерт.

Він вважає, що перераховані вище пункти є справжньою смертю для Росії. За словами експерта, після обрання президентом США Трампа, в Кремлі часто стали говорити про необхідність переговорів. Однак експерт не бачить у них інтересу для американської сторони. "Що Росії потрібно від США – мені зрозуміло: скасування санкцій, довгі гроші на інвестиції, новітні технології. Але що Москва може запропонувати Вашингтону в обмін?", - зазначив Швець.

Про те, чи можливе укладення великої угоди між Трампом і Путіним, читайте в статті "Апострофа".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітАмерика
Теги: