RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Красуня образила двох гномів: у мережі обговорюють командира есмінця, з якого США вдарили по Сирії

Користувачі соціальних мереж обговорюють той факт, що командиром есмінця, з якого США вдарили по урядовій авіабазі Сирії виявилася жінка капітан другого рангу Андрія Слау.

Блогери з іронією висловлюють надію на те, що російські військові, які підтримують війська Башара Асада, отримали "додатковий особливий такий ..кайф".

"Ось ця фея засмутила двох злих гномів!", "Баба на кораблі – це Асаду до нещастя", - пишуть блогери в коментарях до фото командира.

Також в мережі нагадали про інцидент, коли російські Су-24 в небезпечній близькості пролетіли над есмінцем Porter, яким командує Слау.

Нагадаємо, за указом американського президента Дональда Трампа, по урядових об'єктах в Сирії запущені 50 крилатих ракет Tomahawk. Удар був нанесений з американського корабля в Середземному морі по авіабазі урядових військ поблизу міста Хомс в Сирії. За заявою американської сторони, це стало відповіддю на хімічну атаку на провінцію Ідліб. Президент РФ Володимир Путін, за словами його прес-секретаря, назвав американські удари "агресією проти суверенної держави".

Раніше "Апостроф" повідомляв, як в мережі відреагували на масований удар Трампа по Асаду.