RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

100 днів Дональда Трампа: топ-5 його твітів за час президентства

Американські журналісти з нагоди ста днів президентства Дональда Трампа виділили п'ять найбільш значущих, на їхню думку, публікацій в Twitter президента США за цей період часу.

Даний рейтинг склав телеканал CNN.

№1

"Жахливо! Тільки що дізнався, що Обама організовував прослуховування моїх телефонів в Трамп-тауер незадовго до перемоги. Нічого не знайшли. Це маккартизм!", - так Трамп звинуватив свого попередника Барака Обаму в тому, що той нібито організовував прослуховування його телефонних під час президентської кампанії в листопаді 2016 року. Однак ніяких доказів цьому офіційно знайдено не було.

№2

"Рішення цього так званого судді, який фактично скасував правопорядок у нашій країні, сміхотворно і буде скасовано", - таким чином президент США відреагував на рішення федерального суду в Сіетлі (штат Вашингтон) щодо призупинення дії його першого указу щодо обмеження прийому мігрантів з арабських країн..

№3

"Freedom Caucus (фракція "республіканців" у Палаті представників, - ред.) нашкодить всьому республіканському порядку денному, якщо вони не об'єднаються (з іншими "республіканцями", - ред), і швидко. Ми повинні боротися з ними і з "демократами" в 2018!", - цими словами Трамп прокоментував зняття з голосування законопроект про нову систему медичного страхування, яка повинна була стати заміною тій системі, яка була прийнята при Обамі (Obamacare).

№4

"ЗМІ з фейковими новинами (New York Times, NBCNews, ABC, CBS, CNN) не мої вороги, вони вороги всього американського народу", - так президент США відреагував на те, що деякі американські ЗМІ, за його словами, посилаються на ненадійні джерела інформації.

№5

"Вітаємо наших військових – чоловіків і жінок – за їх прекрасне представлення Сполучених Штатів і всього світу при атаці проти Сирії", - так Трамп охарактеризував ракетний удар по авіабазі сирійських урядових сил, звідки була здійснена хімічна атака в провінції Ідліб 4 квітня.

Як повідомляв "Апостроф", Трамп заявив про ймовірність "серйозного, серйозного конфлікту" між США і КНДР.