RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

The Washington Post дізналося про кадрові рішення Трампа через скандальну справу про зв'язки з РФ

Президент США Дональд Трамп має намір здійснити перестановки у своїй команді, щоб мінімізувати збиток від підозр у ймовірних зв'язках з Росією.

Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на джерела в оточенні американського президента.

Так, за даними видання, передбачається створити щось на зразок "військового штабу", щоб значно агресивніше боротися з витоками інформації з Білого дому про контакти колег Трампа з РФ, в тому числі його зятя і старшого радника Джареда Кушнера.

Крім того, в адміністрації Трампа хочуть переглянути комунікацію з громадськістю. Планується, що президент США частіше проводитиме поїздки по країні для спілкування зі своїми шанувальниками. "Переглянуть і хід і характер проведення брифінгів, що можливо зменшить в них роль прес-секретаря Шона Спайсера", - пише The Washington Post.

Можливо, в команду Трампа повернуть членів виборчого штабу, серед яких екс-менеджер кампанії Корі Левандовскі і його заступник Девід Боссі.

Нагадаємо, раніше американські ЗМІ повідомили, що зять Трампа Джаред Кушнер на початку грудня 2016 пропонував у Вашингтоні російському послу Сергій Кисляк створити таємний і безпечний канал зв'язку.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітАмерика