RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

WP дізналося про новий "ритуал" Трампа, пов'язаний з Росією

Президент США Дональд Трамп уже багато днів щоранку близько 06:30 – перед виходом в ефір новинних програм – у телефонному режимі разом зі своєю юридичною командою обговорює все, що пов'язано зі скандалом навколо втручання Росії в американські вибори.

Про це пише видання The Washington Post.

Як кажуть високопоставлені чиновники в Білому домі, Трамп разом зі своїми адвокатами і фахівцями з піару розробляють план по боротьбі з супротивниками: спеціальним прокурором, який розслідує втручання РФ, ЗМІ, які пишуть про це, а також Мін'юстом США, яка контролює хід розслідування.

Видання пише, що на питання про те, чи ефективна ця тактика, один з чиновників в Білому домі просто розсміявся у відповідь.

Відзначається, що Білий дім докладає всі зусилля, щоб не допустити більш широкого розростання питання про втручання РФ в американські вибори, ретельно виставляючи серію тематичних тижнів з упором на такі аспекти, як розвиток інфраструктури та проблеми трудових ресурсів. Також Білий дім намагається формувати графік поїздок Трампа по країні так, щоб його всюди зустрічали його прихильники, які підбадьорювали б американського президента.

Також деякі з давніх друзів Трампа заявляють, що зараз настрій президента США є найбільш "кислим" за весь той час, скільки вони його знають.

Як повідомляв "Апостроф", видання Politico писало про намір Трампа внести зміни в закон про нові санкції проти РФ.