RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Журналіст пояснив незвичайні подарунки президента Венесуели силовикам, які придушували протести: опубліковано фото

Військових Венесуели, які відзначилися під час придушення масових антиурядових протестів, нагородили туалетним папером, яка в цій країні стала дефіцитом.

Відповідне фото опублікував у своєму Twitter опозиційний політик Енріке Капрілес.

За словами журналіста "Нової газети" Сергія Соколова у столиці Венесуели, Каракасі, за туалетним папером, яку продають за списками, складеними спеціальним комітетом з розподілу продовольства і товарів першої необхідності, стоять величезні черги.

"На людину - не більше упаковки. Це - не смішно. Це - турбота про громадян. Громадяни, які живуть в умовах перемігшої боліваріанської революції, не потребують майже нічого. Крім: їжі, електрики, води і туалетного паперу, відібраної за наказом Вашингтона у мешканців Венесуели ", - написав він.

За його словами, у країні стихійно склалася організація домогосподарок, які приблизно раз на місяць раз влаштовують прорив за туалетним папером у сусідню Колумбію.

"Колумбійські прикордонники закривають на це очі і не чіпають жінок, одягнених в білі футболки - символ чистоти намірів і товарного голоду", - додав Соколов.

Нагадаємо, в кінці червня 2017 року з поліцейського вертольота обстріляли будівлі Верховного суду і міністерства внутрішніх справ у столиці країни Каракасі.