RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Загроза нацбезпеці США: Маккейн відреагував на намір Трампа співпрацювати з Путіним щодо Сирії

Співпраця з режимом російського президента Володимира Путіна щодо вирішення військового конфлікту в Сирії є загрозою національній безпеці США.

Про це повідомив голова комітету Сенату США зі збройних сил Джон Маккейн на своєму сайті.

"Президент Трамп заявив, що він повірив у щирість Володимира Путіна, коли той заперечував втручання Росії у вибори 2016 року і знову сказав, що він сподівається співпрацювати з РФ в Сирії", - йдеться у повідомленні сенатора.

"Немає нічого (з гасла) "Америка насамперед" (America First) в тому, щоб ставити слово колишнього полковника КДБ вище розвідувального співтовариства США. Немає жодного принципового реалізму" у співпраці з Росією за підтримки кривавого режиму Асада, який залишається найбільш значною перешкодою для політичного рішення, яке покладе край кровопролиттю в Сирії. Володимир Путін не прихильний інтересам Америки. Вважати інакше не тільки наївно, а й ставити під загрозу нашу національну безпеку", - підкреслив Маккейн.

Як повідомляв "Апостроф", в ЦРУ прокоментували слова Трампа про те, що він вірить Путіну, коли той говорить про невтручання в американські вибори.