RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Початок покладе Трамп своїм твітом: The Washington Post озвучило сценарій і дату початку ядерної війни

Ядерна війна почнеться в березні 2019 року через твіт американського президента Дональда Трампа, який буде сприйнятий КНДР як пряма загроза Кім Чен Ину.

Такий прогноз директора східно-азіатської програми Центру Джеймса Мартіна з нерозповсюдження ядерної зброї в Монтереї Джеффрі Льюїса опубліковано в газеті The Washington Post.

Льюїс передбачає, що в лютому 2019 року північнокорейські військові зіб'ють цивільний літак, прийнявши його за американський бомбардувальник. Всі 250 пасажирів авіасудна загинуть. У відповідь Південна Корея вдарить ракетами по системам північнокорейського ППО і невеликій кількості об'єктів на території КНДР.

У той же час реакція Трампа на повідомлення про літак буде дещо іншою. Він без консультацій зробить запис у своєму Twitter: "Маленька людина-ракета довго не протримається!". У КНДР прочитають це як пряму загрозу лідерові своєї країни.

За прогнозом Льюїса, до цього часу у КНДР буде 48 ядерних ракет, 36 з яких після запису американського президента випустять по об'єктах в Японії, там багато американських баз, і Південній Кореї. Частина з них розвалиться не долетівши до цілі, але ті, що потраплять в ціль, все-таки завдадуть шкоди. Потужність ядерних боєголовок КНДР порівнянна з бомбами, що впали на Хіросіму і Нагасакі.

У відповідь на дії КНДР США почнуть масштабний наступ з повітря на КНДР. Кім Чен Ин накаже випустити останні 12 ракет по військових базах в Сан-Дієго і Перл-Харборі, державним об'єктам в Нью-Йорку і Вашингтоні, і ще одну - по маєтку Трампа у Флориді. Незважаючи на його очікування на застосування ядерної зброї Пентагон обійдеться звичайними бомбардуваннями.

Частина корейських ракет зіб'ють ППО США, однак прямого попадання неможливо буде уникнути. У Манхеттені загинуть більше мільйона чоловік, у Вашингтоні загинуть не менше 300 тисяч. Трамп спасеться в підземному бункері у Флориді, а лідер КНДР накладе на себе руки в бункері в Пхеньяні.

Льюїс прогнозує, що при таких подіях загинуть близько двох мільйонів американців, південних корейців і японців.

Також читайте на "Апостроф" прогноз експертів американської приватної розвідувально-аналітичної компанії Stratfor - Куди долетять ракети Північної Кореї: приватна розвідка США опублікувала карти.