RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Розгорівся гучний скандал навколо книги з компроматом на Трампа: всі подробиці

У США розгорівся великий скандал через коментарі екс-головного стратега Білого дому Стіва Беннона в книзі "Вогонь і лють: Білий дім при Трампі" Майкла Уолффа про президента США.

Як повідомляє "Голос Америки", президент США Дональд Трамп пригрозив колишньому головному стратегу Білого дому Стіву Беннону судовим позовом через "наклепницькі" заяви про сина і зятя президента в зв'язку з їхньою зустріччю з групою росіян під час передвиборної кампанії 2016 року.

Беннон назвав зв'язки родичів Трампа з представниками Росії "зрадницьким" і "непатріотичним" вчинком.

Автор книги заявив, що його джерела "впевнені в тому, що він (Дональд Трамп) не здатний виконувати свою роботу".

Прес-секретар глави Білого дому Сара Сандерс вважає питання, що стосуються психічного здоров'я президента, "ганебними і смішними".

При цьому адвокат президента США Чарлз Хардер зажадав "припинити будь-які подальші публікації, і відмовитися від випуску або поширення" книги Майкла Уолффа "Вогонь і лють: всередині Білого дому Трампа".

Відзначається, що в книзі буде згадана зустріч зятя нинішнього президента США Джареда Кушнера з Тоні Блером, на якій екс-прем'єр Британії заявив про стеження спецслужб за Дональдом Трампом.

"Це типовий приклад того, як сьогодні в пресі ведеться висвітлення політичних подій в США. Все це вигадки від початку до кінця. Я ніколи не говорив ні про що подібне: ні в Білому домі, ні за його межами", - цитує Блера euronews.com.

Як повідомляв "Апостроф", радник президента США Дональда Трампа Реймонд Макмастер заявив, що Росія втручалася у вибори по всьому світу.