RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Bloomberg з'ясувало скандальні подробиці про зв'язки Трампа з РФ

Президент США Дональд Трамп все-таки провів ніч в Москві в листопаді 2013 року, хоча він сам це категорично заперечував кілька разів.

Про це повідомляє Bloomberg.

Так, сам Трамп в розмові з директором ФБР Джеймсом Комі, який був згодом звільнений, двічі заявляв, що під час конкурсу Miss Universe 2013 року в Москві він там не ночував.

У своїх записах Комі вказував, що під час зустрічей з Трампом в 2017 році, американський лідер не раз підкреслював, що поїздка в Москву була такою короткою, що його голова не торкнулася подушки - навіть на одну ніч.

"Він сказав, що прибув вранці, робив заходи, потім сходив в душ і одягнувся для прийому в готелі, а потім відправився на захід. Згодом він повернувся тільки, щоб отримати свої речі, тому що в ту ж ніч вони вирушили в Нью-Йорк на літаку", - йдеться в записах.

Якщо реконструювати події, то виходить, що Трамп провів в Москві 45 годин. Так, його подорож до Москви почалася в Північній Кароліні у четвер, 7 листопада 2013 року. При цьому, записи про польоти показують, що особистий літак Трампа повернувся в Нью-Йорк в ту ніч з Ашвілл, Північна Кароліна, сам Трамп, мабуть, не був на борту.

У той же час, як повідомляла New York Times в січні 2017 року, він все ж вилетів до Москви на приватному літаку Bombardier Global 5000, який належав його партнеру по готельному бізнесу, Філу Руффіну.

Згідно із записами FlightAware, цей літак вилетів з Ашвілл в аеропорт Внуково 7 листопада ввечері і приземлився в Москві вранці в п'ятницю, 8 листопада.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Bloomberg дізналося про наказ Путіна своїм чиновникам з приводу нападок в сторону США.