RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Bloomberg дізналося про наказ Путіна своїм чиновникам з приводу нападок в сторону США

Після удару санкцій по російській економіці і ескалації конфлікту в Сирії, президент РФ Володимир Путін не хоче ще більше погіршувати відносини з США і вимагає від своїх чиновників урізати антиамериканську риторику.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє Bloomberg.

За їхньою інформацією, в Кремлі були "злі", коли посол Росії в Лівані Олександр Засипкін заявив, що РФ буде збивати американські ракети, випущені по Сирії.

Також, саме надією на часткове відновлення відносин пояснюється зволікання Росії з прийняттям пакета "антисанкцій", розгляд якого відклали на 15 травня.

"Путін розуміє, що Росія не може змагатися з Заходом в економічній сфері, і не хоче починати війну", - сказав Bloomberg президент Центру політичних технологій Ігор Бунін.

Крім того, російська влада сподіваються, що президент США Дональд Трамп зможе зупинити погіршення відносин між країнами, з огляду на те, що він все-таки привітав Путіна з перемогою на президентських виборах в Росії, незважаючи на різку критику цього рішення.

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп вирішив відкласти нові санкції проти Росії, введення яких з понеділка, 16 квітня, анонсувала постпреда США Ніккі Хейлі.