RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У США знову взялися за Трампа через зв'язки з Росією, згадавши про Україну

Спеціальний прокурор США Роберт Мюллер, який займається розслідуванням втручання Росії в президентські вибори США 2016 року, надіслав президенту США Дональду Трампу 40 питань.

Про це повідомляє The New York Times.

"Питання стосуються, в першу чергу, директора ФБР Джеймса Комі, який очолював розслідування можливого втручання Росії в президентські вибори в США, і зустрічі між керівниками президентської кампанії Трампа і росіянами в Trump Tower в 2016 році", - йдеться в повідомленні.

Крім того, одне із запитань стосувалося і України, а саме: "Наскільки ви були причетні до зміни платформи Республіканської партії щодо надання зброї Україні?".

Трамп відреагував на таке послання досить бурхливо.

"Це так ганебно, що питання, пов'язані з російським полюванням на відьом, ''злили'' в ЗМІ. Ніяких питань про змову. Це вигаданий, фальшивий злочин, змова, якої не було, і розслідування почалося з секретної інформації, яка незаконно просочилася", - написав американський лідер в своєму Twitter.

Як повідомляв '' Апостроф '', раніше стало відомо про те, що президент США Дональд Трамп все-таки провів ніч в Москві в листопаді 2013 року, хоча він сам це категорично заперечував кілька разів.