RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У США зробили важливе визнання за звинуваченнями на адресу Трампа

Спецпрокурор Роберт Мюллер не може пред'явити звинувачення президенту США Дональду Трампу у зв'язку з причетністю до витоку даних під час президентських виборів в 2016 році.

Про це заявив адвокат Дональда Трампа Рудольф Джуліані в прямому ефірі телеканалу CNN.

"Все, що у них є - це письмова доповідь. Вони не можуть висунути звинувачення. Принаймні вони зізналися нам в цьому після деяких суперечок", - сказав він.

Раніше американські ЗМІ повідомили, що спеціальний прокурор Роберт Мюллер пообіцяв викликати президента США Дональда Трампа в суд, якщо він відмовиться пройти допит у справі по "російському сліду".

Відзначимо, що спецслужби США з січня 2017 року розслідують справу про можливе втручання Росії у вибори президента в жовтні 2016 року. Вони підозрюють, що у команди Трампа є зв'язки з Москвою. При цьому, і Трамп, і Кремль повністю заперечують втручання у виборчий процес.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що спецпрокурор Роберт Мюллер викликав на допит через можливий зв'язок з засновником WikiLeaks Джуліаном Ассанжем консультанта президентської кампанії Трампа.