RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

США пригрозили КНДР війною: стала відома умова

Переговори КНДР і США можуть перерости в збройний військовий конфлікт, в разі, якщо Пхеньян спробує обдурити президента США Дональда Трампа.

Про це заявив в інтерв'ю телеканалу Fox News американський сенатор-республіканець Ліндсі Грем, передає УНН.

"Якщо вони (представники КНДР) не з'являться (на переговорах) - це означає кінець дипломатії, якщо вони з'являться і спробують грати з Трампом - це означає, що військовий конфлікт залишиться єдино можливою річчю, і, якщо буде військовий конфлікт з Північною Кореєю, то програють вони, а не ми", - сказав він.

Як уточнив сенатор, Трамп сказав йому, що має намір вирішити проблему КНДР протягом свого нинішнього президентського терміну.

"Президент Трамп сказав мені три дні тому, що він хоче закінчити це так, щоб виграли обидві сторони", - додав Грем.

В іншому випадку, військового варіанту розвитку подій не уникнути.

"Але, якщо вони (представники КНДР) відмовляться (від переговорів), якщо вони будуть грати з ним (з Трампом), тоді ми покінчимо з вихідною від Північної Кореї загрозою для американської землі протягом його першого терміну, і я дозволю вам самим здогадатися , як це може виглядати", - уточнив політик.

При цьому метою американської влади в ході переговорів є лише відмова Кім Чен Ина від ядерної програми, але ніяк не повалення існуючого режиму.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо про таємну підготовку армії США до нової війни.