RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Автомобіль Tesla в США "вбив" російського робота: опубліковано відео

6 січня автомобіль Tesla Model S в Лас-Вегасі, США, випадково збив російського робота-промоутера Promobot вартістю в 2000 доларів.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Робот повинен був брати участь у виставці споживчої електроніки CES 2019, однак потрапив в аварію прямо напередодні заходу.

За словами розробників Promobot, в результаті інциденту техніка отримала серйозні пошкодження, і тепер не підлягає ремонту. У зв'язку з ДТП, робот не зможе брати участь у виставці.

"Ми засмучені. Ми привезли цього робота сюди з Філадельфії для участі в CES. Тепер він не може брати участь в заході, і його не можна відновити. Ми проведемо внутрішнє розслідування і з'ясуємо, як робот виявився на проїжджій частині", - сказав директор з розвитку компанії Олег Ківокурцев.

Судячи з оприлюднених кадрів, Tesla Model S просто зачепила техніку лівим боковим дзеркалом. А швидкість не була великою. Незважаючи на це, робот звалився на бік і отримав в момент падіння ушкодження.


Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", мережа станцій надшвидкої підзарядки акумуляторних батарей електрообладнання компанії "Tesla" (Tesla Inc.) в 2019 році охопить на всю територію Європи, включно з Україною.