RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Трампа підловили на таємних розмовах з Путіним, він відповів

Президент США Дональд Трамп приховав деталі своїх особистих зустрічей з президентом Росії Володимиром Путіним. Про них не знали навіть в адміністрації президента.

Про це пише The Washington Post.

"Президент Трамп щосили намагався приховати деталі своїх бесід з російським президентом Володимиром Путіним, в тому числі, по крайней мере, один раз намагався заволодіти записами свого перекладача й давав вказівку лінгвістові не обговорювати те, що йому відомо, з іншими посадовими особами адміністрації" , - пише видання.

Наприклад, саме так Трамп зробив після зустрічі з Путіним у 2017 році в Гамбурзі, на якій також був присутній тодішній держсекретар Рекс Тіллерсон. Чиновники дізналися про ці дії Трампа, коли радник Білого дому і високопоставлений чиновник з державного департаменту запросили додаткову інформацію про переговори у перекладача.

У зв'язку з цим, виявляється, докладних даних про зустрічі в п'яти місцях за останні два роки немає навіть в секретних документах.

При цьому, союзники Трампа говорять, що, на його думку, присутність підлеглих погіршує його здатність встановлювати відносини з Путіним.

Сам Трамп заявив, що він не приховує нічого про свої розмови з президентом Росії Володимиром Путіним.

Трамп в свою чергу заявив, що WP належить американському мільярдерові Джеффу Безосу і він використовує видання в якості лобіста інтересів своєї компанії Amazon.

Він продовжив, що, мовляв, цих людей не цікавлять деталі його зустрічей з іншими президентами, але коли мова йде про Путіна, вони запитують: "Про що вони говорили?".

Детальніше про ситуацію в Білому домі, читайте в матеріалі "Апострофа": Новий Уотергейт: як українське питання грає на імпічмент Трампа.